Anett

Az én szerepem, hogy olajozottan menjenek a különböző projektek, a faápolási feladatoktól kezdve, a felméréseken át, egészen az előadásokig, vagy akár egy mesekönyv elkészültéig. A háttérben azon dolgozom, hogy Bence és kollégái válláról annyi terhet levegyek, amennyit csak tudok, hogy ők a napi teendőkre koncentrálhassanak. 

Összefogom a szálakat, és ez a munka igazán boldoggá tesz, nagyon szeretek ezekkel a srácokkal dolgozni. 

Különös ismertetőjegyem, hogy ha meghallom a "jó bornak nem kell cégér" mondatot, akkor minden egyes szőrszálam és hajszálam rögtön égnek áll. 

Nem éppen kitaposott út a miénk, de ez így van jól. Szeretem, hogy különlegesek vagyunk. Szeretem, hogy mindig fejlődni és tanulni akarunk és sosem tudunk nyugton lenni. Minél szélesebb körben szeretnénk ismertté és elismertté tenni a faápoló szakmát, így igazán nagy hangsúlyt fektetünk az online és offline kommunikációra. Facebook oldalunkon és blogbejegyzéseinkben is igyekszünk informatív, érdekes tartalmakat közzé tenni, ezzel is segítve a lakosságot, hogy minél többet megtudjanak a fákról és azok szakszerű ápolásáról. Ahol csak tudunk, reagálunk a feltett kérdésekre és igyekszünk minél többet beszélgetni. Hiszem azt, hogy rövid- és hosszú távon egyaránt csak ez a fajta kommunikáció lesz célravezető, ugyanis a klímaváltozás kellős közepén rendkívül fontos, hogy hogyan is bánunk a fákkal, legyenek azok akár közterületen, akár privát kertekben. 

Bár a háttérben dolgozom, de tudom, hogy minden egyes elégedett megrendelőnk öröme, minden egyes általunk megmentett vagy gondozott fa sikere egy kicsit az én munkámnak is köszönhető. Nekem ez ad újabb és újabb motivációt a mindennapokra és ezért elképesztően hálás vagyok. 

Egyébként az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán diplomáztam politológusként, szakdolgozatomat politikai marketing és brandépítés témakörben írtam. Előtte elvégeztem egy marketing- és reklámügyinéző szakot, így a marketing iránti vonzódásom elég régre datálható. 

Tinédzser koromban két dologról ábrándoztam, az egyik, hogy politikus leszek, a másik pedig, hogy tehetséges embereket fogok menedzselni. Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy az előbbi nem jött össze, de a másodikkal nagyon boldog vagyok. Bár akkoriban úgy képzeltem, hogy egy jóképű srácokból álló zenekar mindennapjait fogom koordinálni, de nem lehet minden tökéletes, egyelőre maradnak a jóképű faápolók. :)