A fák bajnokai – Mesék a faápolásról

A mesekönyv adatai:

Kiadó: Börzsei Bence (magánkiadás)
Oldalak száma: 88
Borító: cérnafűzött, keménytáblás
Súly: 296 gr
ISBN: 978-615-00-9048-1
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2020
Nyomda: Folprint Zöldnyomda
Szerző: Börzsei Bence
Illusztrátor: Jambrich Réka
Szerkesztő: Tamás Anett
Lektor: Válent Viktória 


Egy hirtelen jött ötlettől vezérelve elhatároztuk, hogy a legkisebbekkel is szeretnénk megismertetni a faápolást, így hát írtunk egy mesekönyvet. Tíz, számunkra is kedves történetet dolgoztunk át úgy, hogy a gyerkőcöknek olvasmányosak és szórakoztatóak, ugyanakkor informatívak is legyenek. A rajzok egyszerűek, de mégis szerethetőek. A szövegeket pedig igyekeztünk olyan hosszúságúra alakítani, hogy egy-egy mese elolvasása kezdő olvasók számára is könnyedén menjen és sikerélményt jelentsen.

A mesekönyv az alábbi e-mail címen rendelhető: arboristabence@gmail.com

A rendeléshez szükséges adatok: a megrendelő neve, szállítási cím és számlázási cím, illetve a megrendelni kívánt darabszám. Fizetés előre utalással lehetséges, az ehhez szükséges adatokat az e-mailben küldött e-számla tartalmazni fogja. 

A mesekönyv fogyasztói ára 3990 forint. A csomagokat postai úton tudjuk feladni, a postai elsőbbségi levél díja egy darab könyv vásárlása esetén: 890 forint.


A mesekönyv személyesen is megvásárolható; az oldalon lejjebb görgetve felsoroltuk a viszonteladó üzleteket. Egytől egyig szuper boltok!