Liliom 

Liliom vagyok és évek óta a faápolók legfontosabb segítőjeként dolgozom. Bár munkám igencsak fárasztó, de én nagyon szeretem. Szerintem erre a feladatra születtem.

Munkám fontos része, hogy rendet tartsak napközben és ha egy-egy bot elkóborol, akkor azt mindig visszahozzam. Speciális képességem az elcsatangolás, a hóban rejtőzködés és a különböző dolgok alapos megszimatolása.

Elsősorban Pubiról gondoskodom, őt munka után gyakran elviszem még sétálni, az egészen hosszú túrák során pedig aktívan tudunk pihenni. Így én alapvetően az eseménydús kikapcsolódásért vagyok felelős, míg Torpedó kollégám egészen más munkakörben ténykedik. 

Torpedó 

Torpedó vagyok, a legelfoglaltabb kismacska. A faápolóknak ugyanis a sok teendőjük közepette nem mindig jut elegendő idejük pihenésre, ezért amikor csak tehetem, helyettük is pihenek. Ez sok esetben elviszi a napom legnagyobb részét, de önfeláldozó segítő lévén, ezt sosem teszem szóvá. Kivéve most.

Ugyanakkor egy rendkívül precíz menetrend szerint dolgozom, és hajnalban én kelek fel elsőként, így Bencét mindig korán felébresztem, esélye sincs elkésni a munkából. Szertelen, mindennek örülő kollégámat is igyekszem erre trenírozni, de e téren még fejlődnie kell.